Hulp nodig of een vraag?

Whatsapp: 06 2933 8064

Hulp nodig of een vraag?

Ga naar de chat
Meest gezocht:
Aanbod / Trainingen

LHBTIQ+ sensitief en inclusief werken

LHBTIQAPC

Deze training is voor professionals die met jongeren werken en met name voor medewerkers in de jeugdzorg, jeugdpsychiatrie, jeugdbescherming, jeugdreclassering en pleegzorg. 

De training LHBTIQ+ sensitief en inclusief werken is voor professionals die werken met jongeren die kwetsbaar zijn en mogelijk worstelen met vraagstukken rondom gender en/of geaardheid. De training is met name passend voor medewerkers in de jeugdzorg, jeugdpsychiatrie, jeugdbescherming, jeugdreclassering en pleegzorg.

LHBTIQ+ sensitief en inclusief werken is een training die Qpido binnen organisaties aanbiedt.

Dit leer je tijdens de training
Tijdens deze interactieve training delen we kennis, doen we oefeningen en is er ruimte voor inbreng van eigen casussen. Na de training:

  • Heb je basiskennis over seksuele- en genderidentiteit.
  • Ben je op de hoogte van de terminologieën.
  • Ben je je bewust van de verantwoordelijkheid die jeugdprofessionals hebben om het onderwerp LHTBIQ+ bespreekbaar te maken.
  • Voel je je zelfverzekerd en toegerust om het onderwerp seksuele- en genderidentiteit bespreekbaar te maken met jongeren.

Accreditatie
De training bestaat uit één dagdeel van vier uur. Na afronding van deze training ontvangt de deelnemer 5 SKJ-punten.

Contact
Heb je vragen over of interesse in deze training? Vul onderstaand formulier in of mail naar trainingen@qpido.nl, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanbod op maat
Qpido kan op het gebied van seksueel gezond opgroeien een training op maat verzorgen voor professionals die werken in de (jeugd)hulpverlening. Heb je specifieke wensen voor een training of voorlichting? Wil je ons aanbod mixen of onderdelen daarvan? Neem via onderstaand formulier contact met ons op. We denken graag met je mee.

  • Stel hier je vraag over de training of vertel voor welke groep je de training wilt boeken. Vermeld het aantal groepen, de samenstelling van de groep(en) en de grootte per groep.
  • Als je alleen informatie wilt, sla deze vraag dan over en verstuur het formulier.