Hulp nodig of een vraag?

Whatsapp: 06 2933 8064

Hulp nodig of een vraag?

Ga naar de chat
Meest gezocht:
Aanbod / Trainingen

Opvoeden en seksualiteit

Van gezonde seksuele ontwikkeling tot misbruik

Deze voorlichting is voor ouders en opvoeders. De voorlichting wordt gegeven op scholen, in buurthuizen en andere locaties waar ouders en opvoeders samenkomen en duurt 1,5 uur.

Voor iedere ouder en opvoeder is het van belang bij te kunnen dragen aan de gezonde seksuele ontwikkeling en het voorkomen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en seksueel misbruik.

De kennis en vaardigheden die je opdoet bij deze voorlichting zorgen ervoor dat je zelfverzekerd het gesprek over seksualiteit met jouw kind(eren) aangaat. Er wordt kennis gedeeld en er is ruimte voor het stellen van vragen. Tijdens deze interactieve voorlichting leer je:

  • Wat gezonde seksuele ontwikkeling is.
  • Seksualiteit bespreekbaar te maken.
  • Social mediagebruik in relatie tot seksualiteit bespreekbaar te maken.

Contact
Heb je vragen over of interesse in deze voorlichting? Vul dan onderstaand formulier in of mail naar voorlichtingen@qpido.nl.

Aanvraag voorlichtingen Qpido

  • Ben je een ouder/verzorger, geef dan aan voor welke instelling je een vraag hebt over een voorlichtingsles of een aanvraag wilt doen.
  • Stel hier je vraag over de voorlichtingsles of vertel voor welke groep(en) je de lessen wilt inplannen. Vermeld het aantal groepen, de samenstelling (opleidingsniveau, geslacht en leeftijd) en de grootte per groep. Licht ook toe waarom je wilt dat de groepen deze voorlichtingsles krijgen.
  • Als je alleen een vraag hebt gesteld, sla deze vraag dan over en verstuur het formulier.