Hulp nodig of een vraag?

Whatsapp: 06 2933 8064

Hulp nodig of een vraag?

Ga naar de chat
Meest gezocht:
Aanbod / Trainingen

Sexting & Grooming

TikTok, Youtube, Fortnite, Snapchat, Insta, GTA

Deze voorlichting is voor ouders en opvoeders. De voorlichting wordt gegeven op scholen, in buurthuizen en andere locaties waar ouders en opvoeders samenkomen en duurt 1,5 uur.

Voor iedere ouder en opvoeder is het van belang bij te kunnen dragen aan de gezonde seksuele ontwikkeling en het voorkomen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en seksueel misbruik.

Dit leer je tijdens de voorlichting
Tijdens deze interactieve voorlichting delen we kennis, doen we oefeningen en is er ruimte voor inbreng van eigen vragen. Dit leer je tijdens de voorlichting:

  • Welke verschillende vormen van social media er bestaan.
  • Handvatten om in gesprek te gaan met kinderen over social media.
  • Het signaleren van de risico’s op social media.
  • Ondersteunen van kinderen op het gebied van social media

Contact
Heb je vragen over of interesse in deze voorlichting? Vul dan onderstaand formulier in of mail naar voorlichtingen@qpido.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanvraag voorlichtingen Qpido

  • Ben je een ouder/verzorger, geef dan aan voor welke instelling je een vraag hebt over een voorlichtingsles of een aanvraag wilt doen.
  • Stel hier je vraag over de voorlichtingsles of vertel voor welke groep(en) je de lessen wilt inplannen. Vermeld het aantal groepen, de samenstelling (opleidingsniveau, geslacht en leeftijd) en de grootte per groep. Licht ook toe waarom je wilt dat de groepen deze voorlichtingsles krijgen.
  • Als je alleen een vraag hebt gesteld, sla deze vraag dan over en verstuur het formulier.

Verder bieden wij professionals een training op het gebied van sexting en grooming.