Hulp nodig of een vraag?

Whatsapp: 06 2933 8064

Hulp nodig of een vraag?

Ga naar de chat
Meest gezocht:

Aanmelden

Aanmelden is simpel!

Qpido heeft een divers aanbod aan hulpverleningstrajecten. Van heel preventief tot intensiever. Ambulante begeleiding, systeemtherapie en traumabehandeling. Wil jij graag begeleiding krijgen van Qpido? Of denk je dat dit helpend zou kunnen zijn voor jouw kind of de jongeren die je begeleidt? Aanmelden is simpel!

Aanmelden is simpel!

Hulpverleners, onderwijzers, huisartsen en andere verwijzers kunnen een jongere aanmelden voor een traject bij Qpido. Verwijzers kunnen bellen met het algemene nummer (0629338064) van Qpido of mailen met het aanmeldteam (aanmelden@qpido.nl) om zo, op basis van de inschrijfgemeente, in contact te komen met de juiste aanmeldconsult.

Ook opvoeders en jongeren kunnen contact opnemen met Qpido als zij vragen hebben of hulp nodig hebben. Bellen kan via het algemene telefoonnummer (0629338064) en emailen kan via het algemene emailadres (info@qpido.nl). Jongeren kunnen ook anoniem chatten. De chat is open op dinsdag van 15.00 – 17.00 en donderdag van 19.00 – 21.00.

Let op: Als je ons via Whatsapp benadert kunnen we niet ingaan op de inhoud, wel kan er een belafspraak gemaakt worden.

Werkgebied van Qpido

Qpido heeft met een groot aantal gemeentes samenwerkingsafspraken. Qpido werkt in regioteams, die hieronder weergegeven zijn.

Qpido Noord Oost
Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam Oost, Zaanstreek-Waterland, West-Friesland.

Qpido West Nieuw West
Amsterdam West, Amsterdam Nieuw West, Amsterdam Westpoort, Noord Kennemerland, Zuid Kennemerland & IJmond.

Qpido Zuid Zuidoost
Amsterdam Zuid, Amsterdam Zuidoost, Haarlemmermeer, Gooi & Vechtstreek.

We kijken samen of Qpido de juiste zorg kan bieden. Als dat inderdaad het geval is, kijken we op basis van de woonplaats wat de verdere aanmeldroute is.

Staat jouw gemeente er niet tussen? Laat het ons weten (06 2933 8064), zodat we kunnen kijken wat er mogelijk is.