Hulp nodig of een vraag?

Whatsapp: 06 2933 8064

Hulp nodig of een vraag?

Ga naar de chat
Meest gezocht:

Aanmelden

Als een jongere  te maken heeft (gehad) met seksueel grensoverschrijdend gedrag of hier een risico op loopt, biedt Qpido de ambulante hulptrajecten Romeo & Julia en Nova. De hulpverlener werkt met de jongere onder meer aan het vermogen om wensen en grenzen aan te geven op het gebied van seksualiteit. We creëren samen een realistisch beeld over liefde, relaties, grenzen, seksualiteit en diversiteit. Wil jij graag begeleiding krijgen van Qpido?

Aanmelden is simpel!

Hulpverleners, onderwijzers, huisartsen en andere verwijzers kunnen een jongere aanmelden voor een Romeo of Julia-traject.

Ben je zelf een jongere of een ouder dan kun je met ons bellen of Whatsappen op 06-29338064. Anoniem chatten kan ook. De chat is open op dinsdag van 15.00 – 17.00 en donderdag van 19.00 – 21.00.

Let op: Als je ons via Whatsapp benadert kunnen we niet ingaan op de inhoud, wel kan er een belafspraak gemaakt worden.

Werkgebied van Qpido

Qpido heeft met een groot aantal gemeentes samenwerkingsafspraken. Klik op jouw woonplaats op de kaart om te zien op welke manier je contact met ons kunt opnemen.

We kijken samen of Qpido de juiste zorg kan bieden. Als dat inderdaad het geval is, kijken we op basis van de woonplaats wat de verdere aanmeldroute is.

Staat jouw gemeente er niet tussen? Laat het ons weten (06 2933 8064), zodat we kunnen kijken wat er mogelijk is.