Hulp nodig of een vraag?

Whatsapp: 06 2933 8064

Hulp nodig of een vraag?

Ga naar de chat
Meest gezocht:

Gids:Hoe herken je een loverboy?

1. Contact

Hij stuurt veel en (te) lieve berichtjes. Hij is het bijna altijd met je eens en heeft veel dezelfde interesses als jij. Hij geeft je veel aandacht.

2. Cadeautjes

Hij kan dure cadeautjes zoals merkkleding, parfum of een dure telefoon geven, maar dat gebeurt lang niet altijd.

3. Zijn eigen leven

Hij laat weinig los over zijn eigen leven of liegt hierover. Bij hem thuis afspreken kan bijvoorbeeld niet en je hebt nog nooit zijn familie ontmoet. Hij kent meisjes die in de prostitutie werken.

4. Grenzen verleggen

Hij probeert je over te halen om dingen te doen die je misschien liever niet doet. Bijvoorbeeld het sturen van een naaktselfie of door je te vragen iets uit te doen voor de webcam. Kortom, hij zet je onder druk.

5. Relaties met anderen

Hij probeert je relaties met je ouders, familie, vrienden en anderen te beïnvloeden. Bijvoorbeeld door je te laat thuis te brengen waardoor jij ruzie krijgt met je ouders. Ook zegt hij nare dingen over hen.

6. Lief vs boos

Hij is de ene keer super lief voor je en de andere keer super boos. Misschien gebruikt hij soms zelfs wel geweld. Hij is bezitterig en wil de hele tijd weten waar je bent.

7. Geldproblemen

Hij heeft vaak geldproblemen. Hij vraagt of je een lening op jouw naam wilt zetten of een telefoonabonnement.
Misschien vraagt hij wel of je seks wilt hebben met een vriend van hem die hij nog geld schuldig is.

8. Let op!

Wanneer je wordt misbruikt is dit nooit jouw schuld! Loverboys zijn er op uit om je te misleiden, dit kunnen ze als de beste en op zo’n manier dat je het niet door hebt.

9. Hulp

Twijfel je of je te maken hebt met een loverboy of heb je nog vragen? Neem contact met ons op! Of praat met een volwassene over die je vertrouwt.