Hulp nodig of een vraag?

Whatsapp: 06 2933 8064

Hulp nodig of een vraag?

Ga naar de chat
Meest gezocht:

12 december 2018

De première door de ogen van de producent

Artikel
Terug naar overzicht

Thomasz Lin, de producent van de film ‘’NU OVERAL TE ZIEN!’’ blikt terug op de première dag.

Maandag 10 december 2018, een druilerige dag maar toch enorm feestelijk. De film “NU OVERAL TE ZIEN!” gaat nu eindelijk in première. Ik sta bij EYE. Daar ligt vast een pot met goud begraven.

Eye Filmmuseum

Naast de première was er een interessante paneldiscussie met verschillende specialisten uit het vak. Na een productieperiode is het altijd spannend om de film aan het grote publiek te laten zien. Ruim 350 man waren op de première afgekomen. Veel verschillende organisaties, natuurlijk afgevaardigden van de Gemeente Amsterdam maar ook het Ministerie van Volksgezondheid, de Raad voor de Kinderbescherming, Veilig Thuis, de Zedenpolitie Amsterdam, Landelijke politie, de jongerenredactie en leerlingen van verschillende scholen uit de stad waren aanwezig

Naast de enorme opkomst mochten we niet klagen over de media-aandacht. Verschillende mediaplatforms waren geïnformeerd via het ANP. Het NRC had voor de première al een fantastisch artikel geplaatst. Het Jeugdjournaal was aanwezig en maakte een informatief item met fragmenten uit de film. En Iris de raaf maakte een mooi verhaal voor NOS stories Instagram.

Artikel NRC
Item Jeugdjournaal
Special NOSstories

Na de première heb ik veel mensen te woord gestaan en mocht ik enthousiaste reacties in ontvangst nemen. Ik ben opgelucht en blij dat deze dag geslaagd is. Helaas is het mij op de première zelf niet gelukt iedereen persoonlijk te bedanken, maar bij deze iedereen bedankt die zijn of haar bijdrage heeft geleverd.

Cast en crew NU OVERAL TE ZIEN

Nu gaat de film spelen en onderdeel uitmaken van de lespakketten:

  • Sexting & Grooming
  • SnApp je?

Voor meer informatie over deze lespakketen, kun je terecht bij Qpido.

Bekijk hier de foto’s van de dag gemaakt door Bente Maria Hilkens.

Terug naar overzicht