Hulp nodig of een vraag?

Whatsapp: 06 2933 8064

Hulp nodig of een vraag?

Ga naar de chat
Meest gezocht:

09 april 2020

Hij vindt me leuk, hij vindt me niet leuk..

Jongeren artikel
Terug naar overzicht

Amber is 16 jaar. Ze zit op de middelbare school. Ze vindt een jongen leuk, maar wat vindt hij van haar? Amber deelt haar twijfels en gedachtes met ons. 

Hij vindt mij leuk… Hij vindt mij niet leuk… Hij vindt mij leuk… Hij vindt mij niet leuk… Hij vindt mij leuk… hij vindt mij niet leuk?! Fuck, hij vindt mij niet leuk. Ik wist dat ik het nooit tegen hem had moeten zeggen. Jorit ligt zo goed bij alle meisjes, de kans dat hij mij leuk zou vinden was zo klein. Waarom eigenlijk? Misschien vindt hij mij wel leuk, maar ga ik gewoon iets te snel. Misschien is Jorit nog helemaal niet toe aan een relatie en denkt hij dat ik dat gelijk wil.. Moet ik dit vragen aan hem?

De meeste meisjes vinden Jorit aantrekkelijk

Oh sorry, door alle gedachten ben ik helemaal vergeten te vertellen wie ik ben. Mijn naam is Amber, ik ben 16 jaar en zit in de 3e klas van de Mavo. Vorig jaar ben ik blijven zitten waardoor ik nu in de klas ben gekomen met Jorit. Hij is slanke jongen van 15 jaar en sportief. Je weet wel, zo iemand die in zijn kleding oogt als iemand met een normaal figuur, maar waarbij je zonder shirt alle lijnen van zijn spieren ziet lopen. Zo mooi! Dat weet ik niet alleen van zijn Instagram-post, maar ook omdat wij afgelopen meivakantie met de klas zijn gaan zwemmen. Het is niet dat ik zijn uiterlijk nu het allerbelangrijkste vind.. Ik bedoel, het mag er zeker zijn en het maakt hem nog perfecter maar ook hij zelf is gewoon zo leuk als persoon. Wij zitten met 15 meisjes in de klas waarvan ik van 8 meisjes weet dat zij Jorit op zijn minst heel aantrekkelijk vinden. Iedereen zou daarvan naast zijn schoenen zijn gaan lopen, maar Jorit.. Jorit blijft Jorit.

Ik zeg het gewoon!

Anyway, het leek mij dus een goed idee om na een goed gesprek over vriendschap Jorit te laten weten via een DM dat ik hem leuk vind. Hij reageerde, maar niet zoals ik had gehoopt:

’Ik weet even niet wat ik moet zeggen, maar ik vind het heel lief van je’’.

Nu weet ik dus nog steeds niet wat hij van mij vindt.. Ik laat het even voor wat het is, want:

Waarom zou ik vechten dan,
Voor banden die ik misschien helemaal niet hechten kan,
Ik weet niet of dat ook echt zo is,
Hoe groter mijn gevoel,
Hoe groter het gemis,
Ik hoop op een glinstering,
De klokt tikt door,
Elke seconde is tijd,
Een gedachte die snel weer overging,
Want ik besef me dan,
Waarom voor banden vechten man,
Als ik misschien helemaal niet hechten kan.

Terug naar overzicht