Hulp nodig of een vraag?

Whatsapp: 06 2933 8064

Hulp nodig of een vraag?

Ga naar de chat
Meest gezocht:

22 november 2018

“NU OVERAL TE ZIEN!” nu echt te zien, misschien wel bij jou in de klas?

Artikel
Terug naar overzicht

In gesprek met Thomasz Lin, de regisseur van de nieuwe voorlichtingsfilm van Qpido ”Nu overal te zien!”.

”We zitten met de initiatiefnemers van het eerste moment en de programmamanager van Qpido: Petra Hoeve, Raoul Chocolaad, Esther Jalink en Ruth Schipper. We kijken naar de eerste edit van de film “Nu overal te zien!”.

Er heerst een spannende sfeer maar al snel blijkt dat we de juiste snaar te pakken hebben. Natuurlijk wat aanpassingen maar dat hoort bij zo’n een eerste viewing. Terug naar de edit tafel en finetunen, net zolang tot iedereen tevreden is.

Daar is ie dan… de bevestiging dat de première van “Nu overal te zien” gaat plaats vinden in EYE Filmmuseum en ook nog eens in zaal 1. Het is een besef dat de afgelopen dagen pas echt tot mij doordringt. Een eerste film in deze vorm en dan ook nog eens in een van de mooiste bioscopen van Amsterdam. Ruim 350 mensen zijn 10 december van harte welkom om als eerste de film op groot scherm te bekijken. Daarna wordt deze in meer dan 300 groepen op middelbare scholen vertoond.

We hebben dan ook hard gewerkt aan deze productie, ruim 30 mensen hebben meegewerkt aan het draaien van deze voorlichtingsfilm over Sexting en Grooming. Verschillende locaties, lange draaidagen en bovenal enthousiasme en een team die ik mij alleen maar had kunnen voorstellen in mijn dromen.”

Ook geïnteresseerd in een voorlichting van Qpido waarin de film wordt vertoond bij jou in de klas, neem dan contact op met Qpido.

De film is geproduceerd door LINe Up Media in opdracht van Qpido.

Terug naar overzicht