Hulp nodig of een vraag?

Whatsapp: 06 2933 8064

Hulp nodig of een vraag?

Ga naar de chat
Meest gezocht:

17 juni 2019

Qpido X Diana Leeflang: Girl Talk Live

Artikel
Terug naar overzicht

YouTubers wisten het al een tijdje: meisjes en jonge vrouwen hebben behoefte aan ‘girl talk’. Een aantal van de populairste video’s van de Amerikaanse Luhhsetty (2,3 miljoen abonnees), gaat volledig over seksualiteit en het vrouwelijk lichaam. In Nederland hebben we Adviezen van Lize, Linda de Munck en Disfordazzle, oftewel: Diana Leeflang. Haar girl talk video’s over catcalling, anticonceptie, menstruatie, relaties en onzekerheid hebben gemiddeld 44.000 views.

Dus wat konden we als Qpido beter doen dan zelf een girl talk te organiseren? Op zaterdag 15 juni vond “Girl Talk Live” plaats in het Volkshotel in Amsterdam. Een gesprek tussen meisjes van 15 tot 25 jaar, Diana Leeflang en Esther Jalink: expert vanuit Qpido.

“Is het normaal om je beenhaar te laten staan?”, “Ik ben nog nooit klaargekomen, is dat raar?”, “Moet de jongen of het meisje voor condooms zorgen?”: geen vraag was zaterdag te gek. De meiden konden openlijk én anoniem vragen stellen, serieus advies krijgen maar ook gewoon gezellig kletsen met een hapje en een drankje.

De open en respectvolle sfeer die de meiden met elkaar neerzetten, was voor ons inspirerend en motiverend om meer van dit soort events te organiseren. Voor zowel Qpido als LINe Up Media was dit dus een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar!

Bekijk hier (vanaf minuut 8) de vlog van Diana over het event.

Terug naar overzicht