Hulp nodig of een vraag?

Whatsapp: 06 2933 8064

Hulp nodig of een vraag?

Ga naar de chat
Meest gezocht:

14 april 2019

Seks met je stagebegeleider

Artikel
Terug naar overzicht

Toen Bryan negentien jaar was liep hij stage en had seks met zijn stagebegeleider Kim (27 jaar). Klinkt heel spannend maar zijn dit gezonde relaties en wie bepaalt dat? Er zijn verschillende middelen om te meten of een situatie gezond is. Bij Qpido doen we dit onder andere met behulp van het vlaggensysteem.

”Ik was negentien (1995) jaar oud en liep stage voor mijn mbo-opleiding. Dit was nog voor het #MeToo tijdperk en social media. De eerste dag van mijn stage was erg spannend en ik had meteen een klik met het team en met één iemand in het bijzonder. De liefde bloeide steeds meer op naarmate ik meer tijd met haar doorbracht.

Na de stage bleven wij nog uren met elkaar in gesprek en begonnen steeds meer voor elkaar te voelen. Voor mij was het vooral spannend om als 19-jarige met een bloedmooie vrouw van 27 jaar intiem te zijn. Niet alleen qua leeftijd maar ook in relatie van stagiaire tot stagebegeleider. Al snel spraken we vaker af en hingen we tot laat samen in de kroeg.

Uiteindelijk gebeurde het onvermijdelijke en kregen wij een korte relatie. We verklaarden elkaar de liefde. Tegelijkertijd besloten we dat het niet heel handig zou zijn om een relatie te beginnen omdat zij mijn stagebegeleider was. Er werd een andere stagebegeleider gezocht binnen het team. Kim en ik waren die zomer onafscheidelijk.

Mijn stage had ik meer dan gehaald en hield er zelfs mijn eerste baan aan over. Ik vraag mij wel eens af, hoe daar nu op gereageerd zou worden en welke ophef zou dit met zich mee zou brengen. Welke regels had mijn stagebegeleider in acht moeten nemen als we nu naar bijvoorbeeld het vlaggensysteem kijken. Er was geen sprake van gelijkwaardigheid maar dat voelde voor mij niet zo. Als zaken met wederzijds goedkeuren gebeuren is het prima, zo kijk ik er nog steeds naar.

Het grappige is dat wij altijd goede vrienden zijn gebleven en dat we af en toe nog weleens met een glimlach terugkijken op mijn stagetijd.

Wat vind jij van deze situatie? Vind jij dat dit oké is? Reageer op social media of mail de redactie (info@qpido.nl).

Terug naar overzicht