Hulp nodig of een vraag?

Whatsapp: 06 2933 8064

Hulp nodig of een vraag?

Ga naar de chat
Meest gezocht:

Team & Werken bij..

Dit is Qpido

Wij zijn team Qpido.

We geven voorlichtingen op scholen aan leerlingen, docenten en ouders. We geven trainingen aan professionals en bieden ambulante hulp aan jongeren die te maken hebben (gehad) met seksueel grensoverschrijdend gedrag.

“Alle jONGEREN moeten seksueel veilig op kunnen groeien. Daar maken wij werk van!

Ons deskundige team bestaat uit medewerkers met uiteenlopende culturele en religieuze achtergronden. Daarom is er altijd wel iemand binnen ons team die jouw situatie en problemen goed begrijpt. Twijfel daarom niet om contact met ons op te nemen.

WERKEN OF STAGE lopen BIJ QPIDO?

Qpido is onderdeel van Levvel. Vacatures zijn daarom vindbaar op de website van Levvel.
Stageplaatsen zijn beschikbaar voor HBO en WO-studenten. Voor instroom september komen stagevacatures van 1 maart t/m 31 maart online te staan op de werkenbijlevvel stagepagina. Voor instroom februari zal dit gebeuren van 31 oktober t/m 16 november. Het is voor kandidaten alleen mogelijk gericht te solliciteren binnen deze tijdsvakken.

Waar kunnen we je mee helpen?

Heb je een vraag? Wil je advies? Is na het lezen van onze website je vraag niet beantwoord? Als je onderstaand formulier invult en verstuurt, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je direct iemand van Qpido spreken? Bel ons dan op kantoortijden (09:00 – 17:00 uur) op 062933 8064 of stuur een email of Whatsapp.

  • Vertel iets meer over wat we voor je kunnen doen, zodat de juiste Qpido-medewerker contact met jou op kan nemen.
  • Je telefoonnummer wordt alleen doorgegeven aan degene die contact met jou opneemt.